Cursus en bijscholing

Cursussen van EHBO Sneek

EHBO Sneek organiseert Jaarlijks EHBO cursussen en leren we u graag wat u in verschillende omstandigheden moet doen, maar ook wat u vooral moet laten. Eveneens kunnen wij BHV cursussen, reanimatie, kinder EHBO opleidingen verzorgen, zowel overdag als op avond.

Alle cursussen die EHBO Sneek aanbiedt kunnen ook Incompany op maat worden georganiseerd. Het grote voordeel van een Incompany Training is dat deze exact wordt afgestemd op uw specifieke bedrijfssituatie en wensen. Eveneens beschikken we over een eigen ruime lokatie aan de Oude Oppenhuizerweg te Sneek waar de lessen kunnen worden verzorgd.

Bijscholing

Naast alle cursussen zorgen wij ook voor de jaarlijks verplichte bijscholingen op alle gebieden.

Wij beschikken over een mooie ruime locatie in Sneek om uw bijscholingen te verzorgen met een ruim aanbod van docenten voor alle soorten opleidingen en bijscholingen.

Laat u gegevens achter en wij bellen u terug

Heeft u vragen?

Onze diensten

EHBO Sneek ondersteunt u met:

EHBO Cursussen

Na het volgen van de EHBO (herhalings) cursus bent u in staat om op een juiste wijze Eerste Hulp te verlenen aan een medemens.

Wij bieden de volgende cursussen aan:

Kinderreanimatie

Net als bij EHBO zijn er grote verschillen tussen de reanimatie van een kind en een volwassen persoon. Het nog groeiende lichaam moet anders gereanimeerd worden en vraagt om een andere methode.

Wij bieden de volgende cursussen aan:

Overige cursussen

Goed getrainde hulpverleners kunnen tijdens een calamiteit het verschil maken. Het is een zaak dat u voldoende Bedrijfshulpverleners (BHV-ers) in dienst heeft die juist kunnen handelen in noodsituaties.

Wij bieden de volgende cursussen aan: